دم کردن قهوه:
لیوان فرنچ پرس یک وسیله ساده و پرکاربرد در جهت دم کردن قهوه می باشد. به این صورت که بعد از آسیاب قهوه (بهتر است دانه درشت آسیاب شود) پودر آسیاب شده را وارد مخزن فرنچ پرس می کنیم سپس آب جوش را در لیوان میریزیم. با تکان دادن اهرم لیوان قهوه به حالت فوم دم می شود.
فوم دادن به شیر :
گاهی ممکن است با شنیدن واژه فرنچ پرس نا خودآگاه یاد قهوه بیفتیم ولی باید گفت که این وسیله اگر چه بیشترین کاربرد را در تهیه قهوه دارد ولی برای حالت فوم دادن به شیر نیز مورد استفاده قرار می گیرد. برای این کار ابتدا شیر را روی اجاق بجوشانید سپس داخل فرنچ پرس ریخته و اهرم را چندین بار به بالا و پایین حرکت دهید. به همین سادگی شما می توانید کف شیر را آماده و به نوشیدنی خود اضافه کنید.
شیر حالت فوم شده به همراه قهوه و بسیاری از شیک ها و نوشیدنی ها استفاده می شود. توجه داشته باشید حجم شیر در این حالت دو برابر می شود بنابراین مقدار شیری که داخل دستگاه میریزیم نصف اندازه لیوان باشد.
تهیه انواع دمنوش:
برای تهیه فرنچ پرس نیاز نیست حتما قهوه خور باشید تا این وسیله به کارتان بیایید. فرنچ پرس برای تهیه چای و دمنوش هم کاربرد دارد.. برای مثال شما می توانید دمنوش هایی مانند به لیمو، گل محمدی و بهارنارنج را در مخزن این وسیله قرار دهید و با حرکات اهرم این دستگاه عطر و رنگ بهتری از دمنوش خود داشته باشید.
چای:
برای تهیه چای دمنوش هم دقیقا مثل قهوه عمل میکنیم. چای خشک و به مقدار کافی آب جوش رو درون فرنچ پرس ریخته و دسته پرس را پایین می بریم ولی کاملا پایینش نمیبریم و میذاریم برای ۳ الی ۴ دقیقه همینطور بماند تا کاملا چای دم بکشد . بعد از ۳ الی ۴ دقیقه دسته فرنچ پرس رو پایین تر میبریم تا جلو تفاله های چای و دمنوش گرفته بشه و چای رو داخل فنجون میریزیم.
- ۰۰/۰۸/۱۴